Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (8.27 secunde)
Ion Iliescu a declarat sambata, la Congresul PSD, ca exista pericolul pentru social-democrati sa nu mai aiba femei, afirmatie care a starnit rasul delegatilor, el explicand ca s-a referit la structurile de conducere, pentru care ar fi dorit patru vicepresedinti femei.
Primul presedinte - Oliviu Gherman - a fost mai mult unul onorific, treaba facandu-i-o ori presedintele fondator, Ion Iliescu, ori vicepresedintele executiv, Adrian Nastase. ... Dupa el a (re)venit la carma, pentru urmatorii patru ani, Ion Iliescu. ... Si singurii in care Ion Iliescu a condus efectiv.
'Miercuri seara dl Iliescu a fost prezent la Ateneu, nu la Paris, cum se daduse zvon prin presa. ... Care lui Ion Iliescu i se potriveste.
Si al doilea, cand s-a referit scrasnit la Ion Iliescu, in urma unei intrebari provocatoare a moderatorului despre campania sa impotriva Revolutiei. Actualul sef al statului a lasat sa se inteleaga ca Ion Iliescu ar trebui arestat pentru "crimele" de la Revolutie si de la mineriade.
Gandul descrie cum vede Ion Iliescu o eventuala actiune de suspendare a presedintelui: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca o eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu ar fi "o avertizare binevenita", informeaza Mediafax.
Iliescu:
Iliescu, despre Geoana:
Iliescu il face "carlan obraznic" pe Crin si schimba foaia in USL: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi pentru gandul ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament.
Dorintele lui Iliescu de onomastica Fostul presedinte Ion Iliescu a venit de onomastica sa la sediul central al partidului, la prima sedinta a conducerii din acest an, spunand ca isi doreste de aceasta zi sanatate inainte de toate.
Tot cei care au stat acolo au simtit pe pielea lor barbariile minerilor chemati cu drag de Ion Iliescu, cel care le-a si multumit pentru isolidaritatea muncitoreasca i de a bate tot ce misca in Bucuresti sI care abia acum, timid este pus sa raspunda pentru ce a facut.
Dupa un timp indelungat, senatorul Ion Iliescu a participat ieri la sedinta Biroului Permanent National al PSD, prezenta sa la aceasta reuniune fiind, potrivit declaratiilor sale, o consecinta a scrisorii pe care a adresat-o saptamana trecuta liderilor partidului.
A fost prezent, in schimb, Ion Iliescu, ceea ce ar confirma faptul ca intre cei doi si taberele care ii sustin nu este armonia pe care o afiseaza. ... A venit insa, in calitate de invitat special, Ion Iliescu.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu:
El si-a retractat public declaratia potrivit careia in vara lui 2004, dupa alegerile locale, presedintele Ion Iliescu i-ar fi cerut premierului Adrian Nastase sa-si dea demisia.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Afirmatiile sale sunt contrazise insa de presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, care spune ca textul urmeaza sa fie finalizat abia saptamana viitoare.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat vineri ca ar fi ipocrit ca in PSD sa se vorbeasca despre Ion Iliescu in aceeasi masura sau cu aceleasi argumente cu care ar fi analizati "alti colegi".
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca seful statului, Traian Basescu, manifesta o "tentatie totalitara", de a controla totul in Romania.
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
google-analytics.com